Mednarodna konferenca o socialni ekonomiji - Zgodbe, ki spreminjajo

V sredo, 20. 11. 2019 od 9. ure naprej, bo na Ptuju potekala mednarodna konferenca o socialni ekonomiji z naslovom Zgodbe, ki spreminjajo.

Na konferenci bo med drugim potekal pogovor na temo priložnosti za izboljšave v politikah, ki urejajo področje socialnih podjetij in zadrug, predstavljene bodo izkušnje socialnih podjetnikov in zadružnikov ter osvetljene priložnosti pri financiranju socialnih podjemov s tujimi strokovnjaki in domačimi gosti. 

Program dogodka najdete TUKAJ

Prijavnica na dogodek (prijava obvezna): TUKAJ

Z nami bodo socialna podjetja in zadruge, mednarodni gostje, predstavniki ministrstev, občin in relevantnih javnih institucij.

Uvedite nove poslovne in socialne veščine v poslovno in zasebno življenje.

Vljudno vabljeni!

Program usposabljanj in izobraževanj za iniciative

Za vse posameznike in interesne skupine, ki jih zanima socialna ekonomija, socialno podjetništvo in zadružništvo, bodo v prvem polletju 2019 na voljo brezplačna izobraževanja in usposabljanja iz različnih področij (socialnega) podjetništva, ki se bodo začela v začetku februarja na dveh lokacijah (Maribor, Ptuj).

Read moreProgram usposabljanj in izobraževanj za iniciative

Otvoritev stične točke SocioLab v Lenartu

Vrata je odprla stična točka socialne ekonomije v Lenartu

V okviru operacije Sociolab smo tudi v Lenartu v Slovenskih goricah uredili prostor, kjer bodo lahko uporabniki, obstoječi socialni podjetniki in iniciative razvijali svoje potenciale, prejeli podporo in našli somišljenike pri svojih idejah.

Read moreOtvoritev stične točke SocioLab v Lenartu