Program usposabljanj in izobraževanj za iniciative

Za vse posameznike in interesne skupine, ki jih zanima socialna ekonomija, socialno podjetništvo in zadružništvo, bodo v prvem polletju 2019 na voljo brezplačna izobraževanja in usposabljanja iz različnih področij (socialnega) podjetništva, ki se bodo začela v začetku februarja na dveh lokacijah (Maribor, Ptuj).

Vsebine usposabljanj in termini so na voljo na spodnji povezavi, za usposabljanja pa se lahko prijavite na stični točki (kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.; 051 368 118, ali osebno ob sredah med 13. in 16. uro).

Kraj usposabljanja: enake vsebine se bodo predavale na dveh lokacijah - v Mariboru in na Ptuju. Če se na svoji bližnji lokaciji ne morete udeležiti katere izmed vsebin, jo lahko poslušate tudi na drugi lokaciji ob drugem terminu.

Termini usposabljanj se lahko sproti še spremenijo, zato je dobro na stični točki sproti preveriti aktualne termine! 

Priporočamo udeležbo na vseh modulih, še posebej na prvem, kjer boste lahko osvojili osnove in dobili vse informacije o socialnem podjetništvu. 

Oglejte si aktualne TERMINE USPOSABLJANJ MAREC-MAJ 2019

Na usposabljanja se prijavite na stični točki v Lenartu, v prostorih Izobraževalnega centra na Nikovi 9. Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 051 368 118. Za vključitev v sistem podpore je potrebno podpisati Dogovor o vključitvi in Načrt razvojnih aktivnosti. 

Od konca januarja 2019 je na voljo tudi spletna prijava na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqshYRk6-OXCGK251eRIwPgUPJSV-lc69i4bIwtBCMa9aSOA/viewform