Bodoči podjetniki se predstavijo

Predstavljamo vam 1. skupino udeležencev programa Poni, ki se na Razvojni agenciji Slovenske gorice dodatno izpopolnjujejo in pripravljajo na samostojno podejtniško pot.
Podprimo nove podjetnike iz lokalnega okolja!

MarinStefanec

Marin Štefanec je magister kineziologije iz Lenarta, ki se je že skozi študij ukvarjal z optimizacijo klinične poti za paciente ter skrbel za telesno pripravo vrhunskih športnikov. V okviru svoje samostojne podjetniške poti razvija sistem celostne podpore s ciljem ohranjanja zdravja in dviga športne uspešnosti, ki ga že uspešno implementira na svoji Akademiji športa in zdravja.

'S kombinacijo storitev in produktov na področju rehabilitacije, vadbe, prehrane in ergonomije, oblikujemo individualno prilagojene rešitve, ki omogočajo doseganje zdravstvenih in športnih ciljev'.

Delček portfolia storitev lahko že najdete na spletni strani: www.akademijasportainzdravja.com

Andreja studio

Andreja Mihelič iz Lenarta je certificirana maserka raznovrstnih masaž z več kot desetletno prakso. Masiranje je bil kar nekaj let njen hobi poleg redne zaposlitve, zaradi zdravstvenih težav pa je morala redno zaposlitev opustiti, zato se je odločila, da svoj hobi spremeni v svoj poklic.

Njen salon je že v polnem pričakovanju obiskov, družbo pa ji bo v sosednjem prostoru delala njena hči s storitvami s področja fizioterapije.

'Glede na to, da sodoben čas prinaša vedno več obremenitev in nas hiter življenjski tempo odmika od samih sebe in narave, verjamem da bo masažni salon KaMi pozitivna zgodba'.

UV kratki opis

Urška Vidmar prihaja iz Šmarja pri Jelšah, že nekaj let pa živi v Oseku v Sveti Trojici. Na svoji kmetiji, ki jo je poimenovala Svarica, ima ogromno idej za različne aktivnosti, ki jih želi predstaviti tudi drugim. Vzpostaviti želi učno-doživljajsko kmetijo, kjer bo preko delavnic ohranjala slovenska ljudska znanja, izročila in kmečke običaje, s poudarkom na zeliščarstvu in znanju slovenskih starovercev.

V sklopu kmetije bo ponujala tudi domače butične izdelke ter povabila zainteresirane k sodelovanju pri sezonskih kmečkih opravilih. Če se boste želeli umakniti v naravo in se naučiti različnih pristopov pridelave dobrin, se boste zagotovo ustavili pri njej.

Sana

Sana Grah Amidžić iz Lenarta je diplomirana kineziologinja, učiteljica joge in masažna terapevtka, ki se bo ukvarjala z vadbenimi storitvami in trženjem pripomočkov za vadbo in jogo.

'V kaotičnem svetu, ki nas obkroža, vsi iščemo rešitve, kako najti čas zase in poskrbeti za svoje zdravje. Ker ljudje pogosto ne vemo, kako sploh začeti, kje najti motivacijo, ideje, ali kako vzdrževati svoje zdrave navade, vam do tega pomagam z vsebinami za razbremenitev stresa, učinkovitih vadb, programov za zdravo hrbtenico, receptov in nasvetov za zdravo življenje. Ob storitvah razvijamo pripomočke za vadbo, ki motivirajo uporabnike za telesno aktivnost in povezujejo kvaliteto, udobje, stil ter trajnost'.

Več o njeni dejavnosti lahko najdete na spletni strani: www.studiosanaya.si

PONI

Poni osnova

 

KAKO POTEKA PROJEKT?

PONI (POdjetno Nad Izzive) je projekt spodbujanja podjetništva, ki ga sočasno izvaja 8 organizacij v Sloveniji. S pomočjo projekta lahko svojo poslovno idejo v 4 mesecih spremeniš v pravo podjetje!

KAJ PONI PONUJA?

Kaj poni ponuja.png

  • Prijaviš se na javni poziv za vključitev v projekt.
  • Za 4 mesece se zaposliš na Razvojni agenciji Slovenske gorice v Lenartu.
  • V času zaposlitve si pridobiš potrebna podjetniška znanja.
  • S pridobljenim znanjem svojo idejo spremeniš v poslovni model ter narediš odličen poslovni načrt.
  • Po koncu usposabljanja si pripravljen za uspešno podjetniško pot in ustanovitev podjetja.

Javni poziv ikona

POSTOPEK PRIJAVE

1. Natančno preberi besedilo javnega poziva     

2. Izpolni prijavni obrazec     

3. Izpolnjeni prijavni obrazec pošlješ skupaj z obveznimi prilogami v skladu z navodili javnega poziva

Obvezne priloge poziva so:

- prijavni obrazec

- življenjepis

- fotokopija dokazila o izobrazbi

- izpis obdobij zavarovanj, iz katerega so razvidni pretekli delodajalci (dobite brezplačno na ZPIZ*)

- kopijo dokazila o stalnem ali začasnem bivališču

*izpis ZPIZ se uporablja kot dokazilo, da kandidat predhodno še ni bil vključen v katerega od preteklih projektov PONI

 Prijavnica

Vse informacije lahko dobite na Razvojni agenciji Slovenske gorice v Lenartu (za osebni obisk potrebna predhodna najava).

Telefon: 051 368 118

E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Projekt financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Projekt se izvaja v okviru "Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020", prednostne osi: "3. Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast", prednostne naložbe "3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z enostavnejšim izkoriščanjem novih idej v gospodarstvu in pospeševanjem ustanavljanja novih podjetij, tudi preko podjetniških inkubatorjev".