Brezplačna izobraževanja za ponudnike

Logo sončni vzhod draft

V sklopu projekta vzpostavljanja sprejemnega organizatorja potovanj Sončni vzhod pripravljamo partnerji projekta izobraževalne delavnice s področja turizma. Udeležba na delavnicah je brezplačna, namenjene pa so predvsem ponudnikom, predstavnikom lokalnih skupnosti in drugim turističnim deležnikom z območja Podravja, Slovenskih goric in Prlekije, vabljeni pa so tudi drugi zainteresirani deležniki. Tematike so razdeljene v šest sklopov, zaradi lažje organizacije pa so potrebne predhodne prijave udeležencev.

5* doživetje – Na delavnici boste na praktičnih primerih izvedeli, katera so 5* doživetja v turizmu, kakšna sta njihov pomen in vrednost ter kakšen je njihov tržni učinek. Izobraževanje bo potekalo v Lenartu v Slovenskih goricah, kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.; 051 660 865 ali 041 371 682.

Komuniciranje – Komunikacija, prezentacija v javnosti in nagovarjanje strank so ključnega pomena za uspeh turistične oz. podjetniške zgodbe, zato se boste tukaj naučili, kako izstopati v svoji dejavnosti ter kako v komunikaciji uporabiti različne marketinške, psihološke in druge pristope. Izobraževanje bo potekalo v Slovenski Bistrici, kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 02 843 02 46.

Minimalni standardi vključevanja v integralne turistične produkte – Turistične agencije poznajo svoje stranke in vedo, kaj jih zanima in kaj se najbolj prodaja. Na delavnici vam bomo razložili, katere so tiste minimalne zahteve, ki jih morate kot ponudnik izpolnjevati, če se želite uspešno tržiti samostojno ali kot del turističnega paketa. Izobraževanje bo potekalo v Mariboru, kontakt Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 031 631 686.

Trajnostni koncepti kot tržna priložnost – Trajnost je koncept, ki se ga bo vedno bolj spodbujalo na vseh področjih našega delovanja. V turizmu se ne nanaša zgolj na okolje in podnebje, temveč tudi na izboljšanje kakovosti življenja v lokalnih skupnostih, krepitev kulturne dediščine in zagotavljanje konkurenčnosti turističnih krajev in ponudnikov. Tako boste iz prve roke izvedeli, kako lahko na videz kompleksne usmeritve spremenimo v dobičkonosno aktivnost. Izobraževanje bo potekalo v Ljutomeru, kontakt Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 02 585 13 40.

Zgodbarjenje – Predstavitev vaših vsebin v obliki zgodbe je eden izmed preizkušenih receptov, kako graditi lastno prepoznavnost in ubesediti vašo ponudbo. Predstavili vam bomo, kako na nevsiljiv in hkrati zanimiv način pripravite svojo zgodbo o produktu ali doživetju, ki vam bo pomagala do večje prepoznavnosti in prodaje. Izobraževanje bo potekalo v Mariboru, kontakt Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 031 682 373.

Trženjski koncepti – Različne dejavnosti, ciljne skupine in tržne razmere zahtevajo fleksibilen nastop na trgu. Na delavnici boste spoznali, katere tržne pristope imajo ponudniki in podjetniki na voljo, pri tem pa vam bomo pomagali ugotoviti, kateri koncepti so za vsakega posebej najbolj učinkoviti. Izobraževanje bo potekalo v Mariboru, kontakt Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 031 631 686.

DATUM

DELAVNICA

NOSILEC/KRAJ DELAVNICE

URA

14.2.2023

5* doživetje

LAS Ovtar, Lenart

09:00-11:00

16.2.2023

Komuniciranje

LAS Dobro za nas; Slovenska Bistrica

21.2.2023

Določitev minimalnih standardov vključevanja v ITP

LAS Lastovica, Maribor

10:00-13:00

22.2.2023

Trajnostni koncepti kot tržna priložnost

LAS Prlekija, Ljutomer

1.3.2023

Zgodbarjenje

Toti LAS, Maribor

 

2.3.2023

Trženjski koncepti

LAS Lastovica, Maribor

10:00-13:00

Za informacije, prijave in preverjanje termina (ure) kontaktirajte nosilce posameznega izobraževanja.