NAGRADNA IGRA #simplybeautiful

Obiščite katerokoli od spodaj naštetih čudovitih lokacij Slovenskih goric, ki imajo v svoji ponudbi Pismo iz Slovenskih Goric ter fotografiranje s polaroidnim fotoaparatom in sodelujte v nagradni igri #simplybeautiful.

Vse kar morate narediti je, da se odločite za fotografiranje s polaroidnim fotoaparatom ter nato fotografirate svojo polaroidno fotografijo v ambientu ali skupaj z izdelki iz Slovenskih goric in jo do vključno 11. 11. 2019 objavite na družabnih omrežjih Facebook, Instagram ali Twitter skupaj s ključnikom #simplybeautiful.

Med sodelujočimi bomo izžrebali tri nagrajence, ki bodo prejeli:

  • 1 × detox masaža z medom, v čebelnjaku Vogrinčič,
  • 1× delavnica peke slovenjegoriške gibance za družino, na Kmetiji Kraner,
  • 1× celodnevna vožnja za skupino do 9 prijateljev z električnimi kolesi po Slovenskih goricah (preberi več...)

V Lenartu bo zaživel Center lokalne ponudbe

V Lenartu v Slovenskih goricah je v sredo 11. 4. 2019 potekala novinarska konferenca s predstavitvijo operacije CENTER LOKALNE PONUDBE (CLP), v katerem sodelujejo trije partnerji. Nosilec je Varstveno delovni center POLŽ Maribor, Enota Lenart, partnerja pa Razvojna agencija Slovenske gorice in Društvo za razvoj podeželja Ovtar Slovenskih goric. 

CLP20190411 Foto1

Operacijo Center lokalne ponudbe so predstavili Tanja Vintar, mag. Jasmina Breznik in Andrej Kocbek

Povabilo k izpolnitvi vprašalnika

V okviru doktorskega študija na Fakulteti za naravoslovje in matematiko UM se izvaja raziskava o stališčih do vrstno bogatih travnikov na območju SV Slovenije. Cilj raziskave je prepoznati dejavnike, ki vplivajo na različne načine gospodarjenja s travniki. K raziskavi so vabljeni tako lastniki travnikov, kot tudi ostali.

Vljudno prosimo za izpolnitev in širjenje povezave do anonimnega vprašalnika (cca. 10 min) https://www.1ka.si/a/183196 ter spodbujanje, da vprašalnik izpolni čim več posameznikov iz SV Slovenije (npr. preko družbenih omrežij, spletnih strani, e-pošte).

Na Razvojni agenciji Slovenske gorice d.o.o. želimo, da vprašalnik prispe do čim večjega števila uporabnikov, ki jim je mar za naravo. 

 

Objava dela evidence o evidenčnih naročilih

V skladu z drugim odstavkom 21. člena Zakon o javnem naročanju (Uradni list RS, št. 91/15 in 14/18), Razvojna agencija Slovenske gorice, d.o.o., objavlja del evidence o oddanih evidenčnih naročilih, in sicer seznam tistih evidenčnih naročil, katerih vrednost je enaka ali višja od 10.000 EUR brez DDV in nižja od mejnih vrednosti, ki so določene v prvem odstavku 21. člena ZJN-3:

Zap. št.

Področje javnega naročanja

Vrsta predmeta

Navedba predmeta (opis)

Vrednost (brez DDV v EUR)

Naziv gospodarskega subjekta (izbrani ponudnik)

1

splošno področje

storitve

Računovodske storitve v obdobju 1. 4. 2018 - 31. 3. 2022

15.000,00

Jolanda Kovačič s.p.

2

splošno področje

storitve

Nadgradnja obstoječe spletne strani + vzdrževanje v obdobju 1.4. 2018 - 31. 3. 2028

13.200,00

Kreativna Pika d.o.o.

3

splošno področje

blago

Mizarski izdelki v okviru projekta DETOX

14.221,34

Franc Cep s.p.