Hvala Tanja

TANJA, ko vemo, da HVALA ni dovolj…

 DSC6590


… a vendar ne najdemo močnejše besede, da povzamemo svoje občutke ob tvojem odhodu na novo poslovno pot. Z besedo ne moremo izraziti in poplačati vsega, kar si v zadnjih dobrih desetih letih naredila za nas-tvoje sodelavce, Razvojno agencijo Slovenskih goric kot tako, mnoge lokalne skupnosti, razne zavode in druge institucije, podjetja, društva, posameznike, tako na območju delovanja RASG, kot širše. RASG si iz »čolnička« spremenila v ladjo, odlično z njo plula in krmarila med čermi različnih interesov, včasih tudi pritiskov in jo varno zasidrala ter pripravila za nova potovanja.
HVALA za tvoje strokovno delo in pogosta osebna odrekanja, prevzem nase teže bremen in pomembnih odločitev.
HVALA ti za vso pomoč, spodbudo, podporo, nasvete in znanja, katera si prenašala na nas.
HVALA za spoštovanje, katerega si namenjala nam in vsem drugim, s katerimi si delala in sodelovala.
HVALA za tvoje razumevanje vseh naših lastnosti, sposobnosti, potreb in razlik, saj ta leta nisi bila samo naša direktorica, pač pa pravi vodja, sodelavka, tudi prijateljica, sopotnica, pogosto zaupnica.
HVALA ti za tvojo predanost in odločnost pri dosegi ciljev, a tudi tvoj nasmeh, pogled in toplino, ko smo to potrebovali.
HVALA ti za tvojo vztrajnost, ponos in vodilo, da je delati dobro v korist drugih posebna vrednota človekovega dela, življenja, bivanja.
HVALA, da smo zaradi tebe boljši ljudje.
HVALA, ker si!
Za vse to in vse tisto, kar ne zmoremo napisati, iskrena HVALA!
Vemo pa, da ti bomo največjo hvaležnost izkazali tako, da bomo tudi v prihodnje delovali strokovno, povezani v dobrih namenih in delih, v pomoč in korist ljudi. Prepričani smo in upamo, da ne boš ostala samo v naših srcih, mislih, delih,…, pač pa bomo še naprej tako ali drugače sodelovali, se srečevali, našli tudi nove skupne možnosti in priložnosti.
In – ko boš s svojimi novimi sodelavci govorila o nas, HVALA ti, saj vemo, da boš dejala: «Dobra ekipa smo bili!«

Vedno naša Tanja - vse dobro ti želimo!


Tvoji sodelavci in prijatelji,
Razvojna agencija Slovenske gorice d.o.o.