NAGRADNA IGRA #simplybeautiful

Obiščite katerokoli od spodaj naštetih čudovitih lokacij Slovenskih goric, ki imajo v svoji ponudbi Pismo iz Slovenskih Goric ter fotografiranje s polaroidnim fotoaparatom in sodelujte v nagradni igri #simplybeautiful.

Vse kar morate narediti je, da se odločite za fotografiranje s polaroidnim fotoaparatom ter nato fotografirate svojo polaroidno fotografijo v ambientu ali skupaj z izdelki iz Slovenskih goric in jo do vključno 11. 11. 2019 objavite na družabnih omrežjih Facebook, Instagram ali Twitter skupaj s ključnikom #simplybeautiful.

Med sodelujočimi bomo izžrebali tri nagrajence, ki bodo prejeli:

 • 1 × detox masaža z medom, v čebelnjaku Vogrinčič,
 • 1× delavnica peke slovenjegoriške gibance za družino, na Kmetiji Kraner,
 • 1× celodnevna vožnja za skupino do 9 prijateljev z električnimi kolesi po Slovenskih goricah (preberi več...)

Splošni pogoji nagradne igre

#simplybeautiful

OGLEJTE SI VZOREC PISMA IZ SLOVENSKIH GORIC

Izvajalec nagradne igre

Izvajalec nagradne igre “#simplybeautiful” je Razvojna agencija Slovenske gorice d.o.o., Trg osvoboditve 9, 2230 Lenart v Slovenskih goricah.

Trajanje nagradne igre

Nagradna igra traja od vključno 1. 9. 2019 do vključno 31. 10. 2019.

Pravila nagradne igre

Za sodelovanje v nagradni igri mora posameznik do navedenega datuma na družabnih omrežjih Facebook, Instagram ali Twitter objaviti fotografijo svoje polaroidne fotografije, ki je postavljena v ambient lokacije posnetka ali skupaj z izdelki iz Slovenskih goric. Obvezen je pripis ključnika #simplybeautiful. Objave nastale po 31. 10. 2019 ali nepopolne objave ne bodo upoštevane.

Žrebanje nagrajencev in nagrada

Žrebanje nagrajencev bo potekalo v prostorih Razvojne agencije Slovenske gorice d.o.o., dne 11. 11. 2019. Komisija izvajalca bo na naključen način izbirala med objavami skladnimi s pravili nagradne igre. Izžrebane bodo tri osebe, ki bodo prejele:

 • 1 oseba: detox masaža z medom, v čebelnjaku Vogrinčič,
 • 2 oseba: delavnica peke slovenjegoriške gibance za družino, na Kmetiji Kraner,
 • 3 oseba: celodnevna vožnja za skupino do 9 prijateljev z električnimi kolesi po Slovenskih goricah

Izžrebane osebe bodo o tem obveščene na dan žrebanja preko družabnih omrežij in kasneje objavljene na spletni strani organizatorja. Nagrado bodo prejele po pošti na dom v roku 14 dni po posredovanju osebnih podatkov organizatorju nagradne igre.

Zasebnost in varovanje osebnih podatkov

Razvojna agencija Slovenske gorice d.o.o. bo prejete osebne podatke nagrajencev uporabila izključno za namen nagradne igre (objava nagrajencev in pošiljanje nagrade na dom) ter se pri tem zavezuje k varovanju osebnih podatkov v skladu z zakoni in internimi pravilniki o varovanju osebnih podatkov. Posameznik lahko kadarkoli zahteva spremembo, vpogled, prenehanje uporabe ali izbris posredovanih osebnih podatkov.

Drugi pogoji

Ti splošni pogoji so javno objavljeni na spletni strani Razvojne agencije Slovenske gorice d.o.o. (www.rasg.si/nagradna-igra-simplybeautiful) in stopijo v veljavo s pričetkom nagradne igre. Organizator si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev, če to dopušča zakon.

V nagradni igri lahko posamezniki sodelujejo na način, da izvajalcu nagradne igre posredujejo svoje osebne podatke po elektronski ali običajni pošti.

Lenart v Slovenskih goricah, 31. 8. 2019

 

Kje lahko kupite Pismo iz Slovenskih Goric?

Pismo iz Slovenskih Goric skupaj s fotografiranjem in spominkom vam je na razpolago na naslednjih lokacijah:

 • Domačija Firbas, www.firbas.si, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
 • Kmetija Kraner, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
 • Gostilna Šiker, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., www.siker.si 
 • Kmetija pri Fridi, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
 • Apartmaji Rajšp, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., www.apartmaji-rajsp.si 
 • Apiterapija in čebelarstvo Vogrinčič, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., www.apicebelarstvo.si 
 • Čebelarstvo Zarnec, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
 • Eko čebelarstvo Šumenjak, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., www.sumenjak.si