Praznično sejemsko vzdušje v centru Lenarta

Z decembrom se začenja praznično vzdušje, ki se bo do konca meseca vedno bolj stopnjevalo. S 7. in 8. decembrom smo vstopili v praznično obarvane popoldneve in večere tudi na Trgu osvoboditve v Lenartu. Letos poteka že 10. božično – novoletni sejem z lokalno ponudbo pod okriljem Društva za razvoj podeželja Ovtar Slovenskih goric in Razvojne agencije Slovenske gorice, ki ga dopolnjuje bogat spremljevalni glasbeni program, za katerega je poskrbela Občina Lenart.

IMG 20181208 202130

Utrinek s prazničnega sejma

Bogata praznična ponudba domačih mojstrov, rokodelcev in kmetij ter vinogradnikov na stojnicah se je nadaljevala še 14. in 15. decembra. V sklopu sejma je bilo posebno mesto namenjeno božičnemu bazarju, ki se je odvijal 15. decembra med 14. in 21. uro v pokritem delu Centra Slovenskih goric. Letos smo se s ponudniki potrudili in prvič obiskovalcem ob nakupu pijače ponudili steklene kozarce in keramične lončke, s čimer bomo vsi skupaj prispevali k bolj osveščenemu ekološkemu ravnanju ter k uresničevanju ciljev Zelene sheme slovenskega turizma, v katero je vključena tudi Občina Lenart.

Prav posebej vas vabimo k druženju in prazničnemu nakupu na trgu še 21. in 22. decembra med 16. in 21. uro. Tudi božiček si je rezerviral čas, da bo obiskal najmlajše. Vabljeni

M. F.