Lokalne volitve 2018 - oglaševanje v Ovtarjevih novicah

V nedeljo, 18. novembra 2018, bodo redne lokalne volitve, na katerih bodo v vseh občinah izvolili člane občinskih svetov, župane in člane svetov ožjih delov občin. V občinah, kjer prebivajo pripadniki italijanske in madžarske narodne skupnosti ter romske skupnosti, bodo volili tudi predstavnike teh skupnosti v občinski svet.

Objava volilnih oglasov v Ovtarjevih novicah

Oglaševanje v tiskanih medijih in financiranje volilne kampanje določa Zakon o volilni in referendumski kampanji (ZVRK): http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=ZAKO4749

V skladu z zakonom objavljamo pravila za izrabo medijskega prostora:

Vsem kandidatom je omogočena predstavitev; za vse veljajo enaki pogoji za objavljanje propagandnih sporočil. Naročena predvolilna oglasna sporočila z navedbo naročnika bodo objavljena v Ovtarjevih novicah 26. oktobra 2018 v posebej označenem oglasnem prostoru v določenih merah za oglase in po veljavnem ceniku, ki je objavljen spodaj.

Naročniki morajo urediti naročilo oglasa pri Razvojni agenciji Slovenske gorice in ji na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. posredovati oblikovani oglas v kakovosti za tisk najkasneje do 12. oktobra 2018.