Študijski krožek Lahkih nog na okrog

 

VABIMO VAS NA POHAJANJE IN SPOZNAVANJE OKOLICE LENARTA! Pohodi potekajo vsak prvi petek v mesecu, zberemo pa se ob 9. uri pred stavbo Izobraževalnega centra, Nikova 9, Lenart. Pohodi trajajo približno dve uri, niso zahtevne narave, zato so primerni za vse starostne skupine. PREBERITE VEČ...

Pri ŠK Lahkih nog na okrog smo tudi v tem šolskem letu zelo aktivni in se redno rekreativno ukvarjamo s pohodništvom. Pohode izvajamo v naravi v okolici Lenarta, vodi pa jih planinska vodnica PD Lenart Marjetka Breznik.

Živimo v času, ki je za starejše ljudi zelo pomembno, da so fizično aktivni, saj to izboljšuje njihovo psihofizično stanje in posledično podaljšuje in izboljšuje življenje. Poleg tega aktivni ljudje svoje zdravje, počutje in kakovost življenja ocenjujejo veliko boljše kot neaktivni. Hoja je med najpogostejšimi oblikami športnega udejstvovanja pri starejših. Priljubljena je zato, ker je napor zmeren, čas trajanja pa je daljši.

Vabimo vas, da se nam pridružite. Oblačila in obutev naj bodo primerna vremenu. Za več informacij smo dosegljivi na tel. št. 02 720 78 88.

Lepo vabljeni.

Izobraževalni center, Alenka Špes

       IMG 1060   IMG 1066   IMG 1081 

       IMG 1099   IMG 0723   IMG 0724 

       IMG 0728