TPK 2021-2022

Razvojna agencija Slovenske gorice je s konzorcijskima partnerjema RIC Slovenska Bistrica in Ljudska univerza Slovenska Bistrica vključena v projekt Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc za obdobje 5 let (2018-2022).

Namen projekta je povečati vključenost odraslih v vseživljenjsko učenje (VŽU) in izboljšati kompetence, ki jih potrebujejo tako zaposleni kot iskalci zaposlitve zaradi potreb na trgu dela, večje zaposljivosti in mobilnosti ter na področju osebnega razvoja in delovanja v sodobni družbi.

Izobraževalni programi so namenjeni odraslim, ki so nižje izobraženi, s poudarkom na starejših od 45 let. Programi so za udeležence BREZPLAČNI, saj so sofinancirani s strani Evropskega socialnega sklada (ESS) in Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ).

Trenutno se pri nas izvaja Računalniško digitalno izobraževanje (RDO), pričetek 7.12.2021, poteka ob torkih in četrtkih od 17. do 19.15.

Predviden zaključek 27.1.2022.

Temeljne poklicne kompetence - TPK

TPK logoRazvojna agencija Slovenske gorice (RASG d.o.o.) je s konzorcijskim partnerjem RIC Slovenska Bistrica vključena v projekt Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc za obdobje 5 let (2018-2022). Vodja projekta je Ljudska univerza Slovenska Bistrica.

RASG v operaciji pokriva delež stroškov v skupni vrednosti 83.331,32 EUR.

Namen projekta je povečati vključenost odraslih v vseživljenjsko učenje (VŽU) ter izboljšati kompetence, ki jih potrebujejo zaradi potreb na trgu dela, večje zaposljivosti in mobilnosti ter osebnega razvoja in delovanja v sodobni družbi.

Izobraževalni programi so namenjeni odraslim, ki so manj usposobljeni, nižje izobraženi (srednje poklicno izobraževanje), s poudarkom na starejših od 45 let, razen oseb, ki imajo status upokojenca, dijaka ali študenta.

Programi so za udeležence BREZPLAČNI, saj so sofinancirani s strani Evropskega socialnega sklada (ESS) in Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ).

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Spletna stran evropske kohezijske politike v Sloveniji: www.eu-skladi.si

 

TPK znova jeseni

Šolsko leto 2020/21 se počasi zaključuje.
V letošnjem letu smo kljub omejitvam zaradi epidemije uspeli izvesti začetni tečaj nemščine, na naša izobraževalna srečanja, študijske skupine in tečaje pa vas ponovno vabimo v začetku septembra 2021.

V okviru projekta Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc od 2018 do 2022

vas vabimo k vpisu v programe

  • računalniško digitalno opismenjevanje
  • nemščina
  • angleščina

Programi trajajo 40 pedagoških ur.

Izobraževanje je namenjeno delovno aktivnemu prebivalstvu, prednostno starejšim od     45 let, z največ srednješolsko izobrazbo in je za udeležence brezplačno.

Vljudno vabljeni k vpisu.

IMG 20191104 185550  IMG 1680

 

Več informacij pri

Razvojni agenciji Slovenske gorice d.o.o. – IZOBRAŽEVALNI CENTER, Lenart

T: 02/720 78 88,  051 368 118

 E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

»Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija«.