Nov katalog - informacije

ZAKAJ SE VKLJUČITI V KATALOG OVTARJEVE PONUDBE?

  • Ker je to za ponudnike iz občin Benedikt, Cerkvenjak, Lenart, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Duplek, Pesnica, Šentilj, popolnoma brezplačno;
  • Ker boste s tem dvignili obveščenost lokalnega okolja o vaši dejavnosti, ki vas bo lažje prepoznalo;
  • Ker na ta način aktivno prispevate k višji ravni samooskrbe na našem območju in k razvoju podeželja kot takega;
  • Ker tako pomagate krepiti zavedanje o pomenu lokalne ponudbe in spodbujanja nakupa lokalnih produktov ;
  • Ker imamo v Slovenskih goricah ogromno raznolikih in izjemnih produktov – zakaj ne bi za to izvedeli tudi drugi?

KOGA LAHKO UVRSTIMO V KATALOG?

Sodelujejo lahko ponudniki (vinogradniki, rokodelci, turistične kmetije, ekološke kmetije, pridelovalci živalskih in rastlinskih produktov, pridelovalci medu, ponudniki pekovskih izdelkov, itd.), ki:

  • Imajo registrirano dejavnost (s.p., osebna dopolnilna dejavnost, osebno dopolnilno delo, osnovna kmetijska dejavnost);
  • Svojo dejavnost opravljajo tržno (prodajajo izdelke - doma, na tržnici, na terenu…).
  • Svojo dejavnost opravlja na območju LAS Ovtar Slovenske gorice

Ponudnike, ki ste sodelovali že v prvem Ovtarjevem katalogu, prosimo samo za pregled podatkov iz prejšnjega kataloga in za posredovanje morebitnih aktualnih informacij.

VSI PONUDNIKI izpolnite OBRAZEC ZA OVTARJEV KATALOG - osnovne podatke, predstavitev dejavnosti, itd., za objavo. Ta obrazec posredujete RASG d.o.o. po elektronski pošti (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) ali prinesete osebno. Obrazec naj bo podpisan, hkrati pa pripravite tudi 3-5 fotografij za katalog (tiskana in spletna verzija).

PONUDNIKI, KI ŠE NISTE BILI VKLJUČENI V AKTIVNOSTI RASG/LAS OVTAR poleg Obrazca za Ovtarjev katalog izpolnite še VPRAŠALNIK ZA PONUDNIKE IZDELKOV ter ga posredujete RASG d.o.o. po elektronski pošti (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) ali prinesete osebno. Obrazec naj bo podpisan. Lahko nas tudi pokličete, da se dogovorimo za obisk in spoznavanje vaše dejavnosti na terenu. 

Za vse informacije o sodelovanju smo na voljo na spletnem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na telefonu 041 346 593 (Dani). 

Prijave lahko pošljete kadarkoli, katalog pa bomo aktualizirali periodično. O posodobljeni izdaji boste obveščeni preko spleta in Ovtarjevih novic.