Kataloška zbirka 2022 - informacije

VABILO PONUDNIKOM NA OBMOČJU LAS OVTAR K SODELOVANJU V PROMOCIJSKIH KATALOGIH

Na Razvojni agenciji Slovenske gorice kot vodilnemu partnerju LAS Ovtar Slovenske gorice se že dlje časa trudimo, da bi na območju LAS spodbujali razvoj podeželja med drugim tudi na področju lokalne ponudbe, samooskrbe in turizma. V ta namen za naše ponudnike pripravljamo posodobljeno izdajo kataloga lokalne - zbirke vseh ponudnikov pod skupnim prepoznavnim imenom Ovtarjeva ponudba. Podoben katalog, na katerega je bilo izjemno veliko pozitivnih odzivov, je izšel že leta 2012 (v elektronski verziji ga najdete tudi na teh spletnih podlistkih), zaradi vključitve novih štirih občin v LAS in aktualizacije podatkov pa bi želeli to prakso ponoviti s svežimi informacijami. Večino od vas je v preteklosti že obiskal kdo iz naše ekipe, vendar pa je pandemija covida vse aktivnosti, vključno z financiranjem, precej zavrla. Ker so se razmere medtem precej spremenile, vas bomo znova kontaktirali ter vas informirali o možnosti vključevanja v naše aktivnosti. V katalog bi želeli vključiti tudi tiste, ki se zaradi neažurnosti informacij  ali pomanjkljivih informacij s terena (še) niste znašli na našem seznamu.

Prav tako pripravljamo tudi katalog turistične ponudbe, kjer bomo poudarek dali doživetjem, nastanitvam, gastronomiji, točkam interesa, kulturni in naravni dediščini ter ostalim zanimivostim, na katere smo ponosni v Slovenskih goricah.

Nova izdaja katalogov je predvidena za poletje 2022.

ZAKAJ SE VKLJUČITI V KATALOGA OVTARJEVE IN TURISTIČNE PONUDBE?

  • Ker je to za ponudnike iz občin Benedikt, Cerkvenjak, Lenart, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Duplek, Pesnica, Šentilj, popolnoma brezplačno;
  • Ker boste s tem dvignili obveščenost lokalnega okolja o vaši dejavnosti, ki vas bo lažje prepoznalo;
  • Ker na ta način aktivno prispevate k višji ravni samooskrbe na našem območju in k razvoju podeželja kot takega;
  • Ker tako pomagate krepiti zavedanje o pomenu lokalne ponudbe in spodbujanja nakupa lokalnih produktov ;
  • Ker imamo v Slovenskih goricah ogromno raznolikih in izjemnih produktov – zakaj ne bi za to izvedeli tudi drugi?

KOGA LAHKO UVRSTIMO V KATALOG?

Sodelujejo lahko ponudniki (vinogradniki, rokodelci, turistične kmetije, ekološke kmetije, pridelovalci živalskih in rastlinskih produktov, pridelovalci medu, ponudniki pekovskih izdelkov, itd.), ki:

  • Imajo registrirano dejavnost (s.p., osebna dopolnilna dejavnost, osebno dopolnilno delo, osnovna kmetijska dejavnost);
  • Svojo dejavnost opravljajo tržno (prodajajo izdelke - doma, na tržnici, na terenu…).
  • Svojo dejavnost opravlja na območju LAS Ovtar Slovenske gorice (občine Benedikt, Cerkvenjak, Lenart, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Duplek, Pesnica, Šentilj)

VSI PONUDNIKI izpolnite OBRAZEC ZA SODELOVANJE - osnovne podatke, predstavitev dejavnosti, itd., za objavo. Ta obrazec posredujete RASG d.o.o. po elektronski pošti (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) ali prinesete osebno. Obrazec naj bo podpisan, hkrati pa pripravite tudi 3-5 fotografij za katalog (tiskana in spletna verzija). Ta korak je potreben zaradi določb GDPR, prav tako pa bomo tako lažje pridobili aktualne podatke od ponudnikov samih. 

Vsak ponudnik izpolni uvodno stran ter priloge glede na ponudbo (lokalna ponudba, turizem ali oboje).

Lahko nas tudi pokličete, da se dogovorimo za obisk in spoznavanje vaše dejavnosti na terenu. 

Za vse informacije o sodelovanju smo na voljo na spletnem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na telefonu 041 371 682 (Dani).

PRIJAVE SPREJEMAMO DO 31.5.2022!

O posodobljeni izdaji boste obveščeni preko spleta in Ovtarjevih novic, kataloga pa bosta izšla tudi v digitalni obliki.