Nov katalog - informacije

VABILO PONUDNIKOM NA OBMOČJU LAS OVTAR K SODELOVANJU V PROMOCIJSKEM KATALOGU

Na Razvojni agenciji Slovenske gorice kot vodilnemu partnerju LAS Ovtar Slovenske gorice se že dlje časa trudimo, da bi na območju LAS spodbujali razvoj podeželja med drugim tudi na področju lokalne ponudbe, samooskrbe in turizma. V ta namen za naše ponudnike pripravljamo posodobljeno izdajo kataloga lokalne ponudbe- zbirke vseh ponudnikov pod skupnim prepoznavnim imenom Ovtarjeva ponudba. Podoben katalog, na katerega je bilo izjemno veliko pozitivnih odzivov, je izšel že leta 2012 (v elektronski verziji ga najdete tudi na teh spletnih podlistkih), zaradi vključitve novih štirih občin v LAS in aktualizacije podatkov pa bi želeli to prakso ponoviti s svežimi informacijami. Večino od vas je v preteklem letu ali dveh že obiskal naš sodelavec, kjer ste lahko izvedeli nekaj stvari o naših aktivnostih, hkrati pa ste izpolnili tudi vprašalnik o svoji dejavnosti. V katalog bi želeli vključiti tudi tiste, ki se zaradi neažurnosti informacij (še) niste znašli na našem seznamu.

ZAKAJ SE VKLJUČITI V KATALOG OVTARJEVE PONUDBE?

  • Ker je to za ponudnike iz občin Benedikt, Cerkvenjak, Lenart, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Duplek, Pesnica, Šentilj, popolnoma brezplačno;
  • Ker boste s tem dvignili obveščenost lokalnega okolja o vaši dejavnosti, ki vas bo lažje prepoznalo;
  • Ker na ta način aktivno prispevate k višji ravni samooskrbe na našem območju in k razvoju podeželja kot takega;
  • Ker tako pomagate krepiti zavedanje o pomenu lokalne ponudbe in spodbujanja nakupa lokalnih produktov ;
  • Ker imamo v Slovenskih goricah ogromno raznolikih in izjemnih produktov – zakaj ne bi za to izvedeli tudi drugi?

KOGA LAHKO UVRSTIMO V KATALOG?

Sodelujejo lahko ponudniki (vinogradniki, rokodelci, turistične kmetije, ekološke kmetije, pridelovalci živalskih in rastlinskih produktov, pridelovalci medu, ponudniki pekovskih izdelkov, itd.), ki:

  • Imajo registrirano dejavnost (s.p., osebna dopolnilna dejavnost, osebno dopolnilno delo, osnovna kmetijska dejavnost);
  • Svojo dejavnost opravljajo tržno (prodajajo izdelke - doma, na tržnici, na terenu…).
  • Svojo dejavnost opravlja na območju LAS Ovtar Slovenske gorice

Ponudnike, ki ste sodelovali že v prvem Ovtarjevem katalogu, prosimo samo za pregled podatkov iz prejšnjega kataloga in za posredovanje morebitnih aktualnih informacij.

VSI PONUDNIKI izpolnite OBRAZEC ZA OVTARJEV KATALOG - osnovne podatke, predstavitev dejavnosti, itd., za objavo. Ta obrazec posredujete RASG d.o.o. po elektronski pošti (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) ali prinesete osebno. Obrazec naj bo podpisan, hkrati pa pripravite tudi 3-5 fotografij za katalog (tiskana in spletna verzija).

PONUDNIKI, KI ŠE NISTE BILI VKLJUČENI V AKTIVNOSTI RASG/LAS OVTAR poleg Obrazca za Ovtarjev katalog izpolnite še VPRAŠALNIK ZA PONUDNIKE IZDELKOV ter ga posredujete RASG d.o.o. po elektronski pošti (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) ali prinesete osebno. Obrazec naj bo podpisan. Lahko nas tudi pokličete, da se dogovorimo za obisk in spoznavanje vaše dejavnosti na terenu. 

Za vse informacije o sodelovanju smo na voljo na spletnem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na telefonu 041 346 593 (Dani). Prijavni obrazec in aktualni seznam ponudnikov lahko najdete spodaj pod imenom občine kjer lahko preverite svoj status.

Občina Benedikt

Občina Cerkvenjak

Občina Duplek

Občina Lenart

Občina Pesnica

Občina Sv. Ana

Občina Sv. Andraž

Občina Sv. Jurij

Občina Sv. Trojica

Občina Šentilj

 Zadnji rok za oddajo prijav za vpis v katalog je 10. december 2018. Katalog bi naj bil v tiskani in v spletni različici pripravljen predvidoma spomladi 2019.