Vabilo na animacijske delavnice

LAS Ovtar Slovenskih goric vabi na ANIMACIJSKE DELAVNICE v okviru priprave nove strategije lokalnega razvoja 2023-2027

 

Česa si v lokalnem okolju želiš? Imaš idejo kako izboljšati kakovost življenja v Slovenskih goricah? Ali imaš dobro podjetniško idejo, ki jo lahko uresničiš na podeželju?

Pridi na animacijsko delavnico in nam predstavi svoje predloge in ideje!

Delavnice bodo izvedene v aprilu v vseh desetih občinah LAS Ovtar Slovenskih goric po naslednjem razporedu:

DelavniceLAS 2027

 

Delavnic se lahko udeležijo vsi lokalni deležniki: predstavniki občin, društev, javnih zavodov, podjetniki, kmetje, mladi in zainteresirani posamezniki. Delavnice bodo trajale največ dve uri.

Veselimo se pobud lokalnega okolja in priložnosti, da bomo skupaj oblikovali in načrtovali našo pot v naslednjih letih pri razvoju podeželja Slovenskih goric.

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da se prijavite na: 051 660 865 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vabljeni, da nam svoje ideje za projekte, ki bodo prispevali k nadaljnjem razvoju in povezovanju Slovenskih goric, pošljete do 5. maja 2023 na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., da jih bomo lahko pravočasno vključili v Strategijo lokalnega razvoja LAS za programsko obdobje 2023-2027.

Obrazec: Projektna ideja_obrazec

Vljudno vabljeni, vaše mnenje šteje!

Ekipa RASG, d.o.o.