Natisni

Javni poziv za vključitev v Pospeševalnik družbenih inovacij SocioLab

Vabimo vse socialne podjetnike, zadružnike in skupine ali posameznike, ki se aktivno ukvarjajo z reševanjem perečih družbenih izzivov, da se vključijo v Pospeševalnik družbenih inovacij SocioLab in z našo podporo uresničujejo svoje družbeno poslanstvo.

V Pospeševalniku SocioLab smo z mentorstvom, svetovanjem in podjetniškimi usposabljanji podprli že 23 socialnih podjetij, socialno-podjetniških iniciativ in zadrug. Če imate družbeno inovativno idejo, ki bi jo radi spremenili v (socialno)podjetniško zgodbo, ali le izpopolnili svojo družbeno-inovativno storitev ali izdelek, potem je ta javni poziv prav za vas.

logo sociolab

Prijavna dokumentacija ter način prijave: 

Zainteresirani kandidati izpolnijo vlogo za vključitev v Pospeševalnik, na podlagi katere bodo povabljeni na predstavitev ideje ali socialnega podjetja in vključeni v Pospeševalnik družbenih inovacij. Prijavljeni kandidati se bodo lahko pred predstavitvijo ideje udeležili tudi praktičnega usposabljanja, kjer jim bo zagotovljena pomoč pri pripravi kreativne predstavitve ideje. Usposabljanje bo potekalo 18. marca 2020 od 13. do 17. ure v prostorih Fundacije PRIZMA na Tkalskem prehodu 4, 2000 Maribor.

Podrobnejše pravice in odgovornosti vključenih bodo opredeljene v pisnem Dogovoru o vključitvi.
Z novimi vključitvami pričenjamo marca 2020 zato pohitite in nam vašo prijavo posredujte do 6. marca 2020 na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Besedilo javnega poziva: Javni_poziv_Pospeševalnik_SocioLab

Prijavni obrazec: Obrazec_za_prijavo_v_Pospeševalnik 

 

 

 

FaLang translation system by Faboba