Oglaševanje v časopisu Ovtarjeve novice

Časopis Ovtarjeve novice izhaja v nakladi 6.350 izvodov. V koledarskem letu praviloma izide 11 številk. Časopis izdaja Razvojna agencija Slovenske gorice d.o.o., Trg osvoboditve 9, 2230 Lenart v Slovenskih goricah. Časopis je formata 290x200 (zaprti format) oz. 580x400 (odprti format) in je v celoti barvni ter praviloma obsega 20 strani, dvakrat letno pa izide v razširjeni izdaji na 24 straneh.
 

Časopis preko Pošte Slovenija brezplačno prejemajo vsa gospodinjstva v občinah Benedikt, Cerkvenjak, Lenart, Sveta Ana in Sveti Jurij v Slovenskih goricah. Prejemajo pa ga tudi vsi pomembnejši gospodarski subjekti in javne ustanove. Časopis prejemajo tudi naročniki iz drugih občin na širšem območju Slovenskih goric. V prosti prodaji ga je mogoče kupiti v TIC Osrednjih Slovenskih goric v Lenartu, nanj se je mogoče naročiti ali pa ga prelistati tudi na svetovnem spletu

PODJETJE ZA TRŽENJE OGLASNEGA PROSTORA:


Kreativna Pika, družba za komunikacijski management, d.o.o.,
Kraigherjeva ulica 4a, 2230 Lenart v Slovenskih goricah.

Za informacije v zvezi z oglaševanjem v Ovtarjevih novicah lahko pišete na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete 031 540 261 (Nina).
Za spomine in zahvale pa pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete 08 200 44 53.

CENIK OGLASNEGA PROSTORA si lahko ogledate v spodnji priponki.
Cenik velja od 1. 9. 2023.

Veljavni cenik oglasnega prostora OVTARJEVE NOVICE