Natisni

Okolju prijazna novost - SOLARNE POLNILNE KLOPI

V sklopu projekta Zelene Slovenske gorice, ki je sofinanciran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, smo v mesecu avgustu 2022 namestili solarne polnilne klopi, slovenskega proizvajalca Solar-GO, Aleš Krč s. p. ter tako investirali v okolju prijazno rešitev. Postavljene so v občinah Benedikt, Cerkvenjak, Duplek, Lenart, Sveta Ana, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah in Šentilj, ki so partnerice v projektu.

Klopi so ena od najsodobnejših pridobitev, izdelane iz kvalitetnih vremensko odpornih in okolju prijaznih materialov. S pomočjo solarnih modulov, nameščenih na klopi, si lahko z zeleno energijo brezplačno polnite svoje mobilne naprave. Vaš mobilni telefon z vgrajenim QI sistemom lahko polnite tako, da ga samo položite na brezžični polnilec na vrhu klopi ali pa uporabite enega od USB izhodov za polnjenje. Prav tako je v bližini klopi nenehno na voljo 4G internetne povezave.

Z namestitvijo solarnih polnilnih klopi vabimo prebivalce Slovenskih goric, da si s prijatelji in znanci vzamejo čas tudi za druženje v naravi, saj ob klopeh lahko uporabljajo vso moderno mobilno tehnologijo.

občina Šentilj postavitev v zg. Velki izrez

Zgornja Velka - Občina Šentilj

občina Cerkvenjak resize

Cerkvenjak

občina Benedikt

Benedikt

občina Duplek postavitev v Koreni

Zgornja Korena - Občina Duplek

občina Lenart

Lenart v Slovenskih goricah

občina Sv. Ana

Sveta Ana na Slovenskih goricah

občina Sv. Jurij

Jurovski Dol

občina Sv. Andraž

Vitomarci

Besedilo: Alenka Špes in Damjana Vizjak

Foto: RASG, d.o.o.

FaLang translation system by Faboba