PONUDBA ZA OGLAŠEVANJE V OVTARJEVIH NOVICAH

Lokalne volitve 2018 - oglaševanje v Ovtarjevih novicah

V nedeljo, 18. novembra 2018, bodo redne lokalne volitve, na katerih bodo v vseh občinah izvolili člane občinskih svetov, župane in člane svetov ožjih delov občin. V občinah, kjer prebivajo pripadniki italijanske in madžarske narodne skupnosti ter romske skupnosti, bodo volili tudi predstavnike teh skupnosti v občinski svet.

Objava volilnih oglasov v Ovtarjevih novicah

Oglaševanje v tiskanih medijih in financiranje volilne kampanje določa Zakon o volilni in referendumski kampanji (ZVRK): http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=ZAKO4749

V skladu z zakonom objavljamo pravila za izrabo medijskega prostora:

Vsem kandidatom je omogočena predstavitev; za vse veljajo enaki pogoji za objavljanje propagandnih sporočil. Naročena predvolilna oglasna sporočila z navedbo naročnika bodo objavljena v Ovtarjevih novicah 26. oktobra 2018 v posebej označenem oglasnem prostoru v določenih merah za oglase in po veljavnem ceniku, ki je objavljen spodaj.

Naročniki morajo urediti naročilo oglasa pri Razvojni agenciji Slovenske gorice in ji na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. posredovati oblikovani oglas v kakovosti za tisk najkasneje do 12. oktobra 2018.

Mesečnik OVTARJEVE NOVICE izdaja Razvojna agencija Slovenske gorice, d.o.o.

Časopis izdajamo v nakladi 6.000 izvodov, formata 290x200 (zaprti format) oz. 580x400 (odprti format) in je v celoti barven. Izhaja vsak zadnji petek v mesecu, razen v juliju oz. avgustu, ko izide skupna številka. V koledarskem letu tako izide 11 številk. Časopis praviloma obsega 20 strani, trikrat letno pa izide v razširjeni izdaji, in sicer dvakrat na 24 in enkrat na 28 straneh.

Časopis preko Pošte Slovenija brezplačno dostavljamo v vseh 5.726 gospodinjstev na območju občin Benedikt, Lenart, Svata Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah in Sveti Jurij v Slovenskih goricah ter na naslove vseh pomembnejših gospodarskih subjektov in javnih ustanov; časopis dostavljamo tudi naročnikom v občinah Cerkvenjak in Duplek. Časopis je v prosti prodaji mogoče kupiti tudi v TIC Osrednjih Slovenskih goric v Lenartu, nanj se je mogoče naročiti ali pa ga prelistati na svetovnem spletu.

 

KONTAKT IN DODATNE INFORMACIJE:
Razvojna agencija Slovenske gorice d.o.o., telefon: 059 128 773, mobilni telefon: 051 660 865.
Elektronski naslov:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

CENIK OGLASNEGA PROSTORA si lahko ogledate v spodnji priponki.
Cenik velja od 13.03.2017.


VELJAVNI CENIK OGLASNEGA PROSTORA - Ovtarjeve novice