V Lenartu bo zaživel Center lokalne ponudbe

V Lenartu v Slovenskih goricah je v sredo 11. 4. 2019 potekala novinarska konferenca s predstavitvijo operacije CENTER LOKALNE PONUDBE (CLP), v katerem sodelujejo trije partnerji. Nosilec je Varstveno delovni center POLŽ Maribor, Enota Lenart, partnerja pa Razvojna agencija Slovenske gorice in Društvo za razvoj podeželja Ovtar Slovenskih goric. 

CLP20190411 Foto1

Operacijo Center lokalne ponudbe so predstavili Tanja Vintar, mag. Jasmina Breznik in Andrej Kocbek

Objava dela evidence o evidenčnih naročilih

V skladu z drugim odstavkom 21. člena Zakon o javnem naročanju (Uradni list RS, št. 91/15 in 14/18), Razvojna agencija Slovenske gorice, d.o.o., objavlja del evidence o oddanih evidenčnih naročilih, in sicer seznam tistih evidenčnih naročil, katerih vrednost je enaka ali višja od 10.000 EUR brez DDV in nižja od mejnih vrednosti, ki so določene v prvem odstavku 21. člena ZJN-3:

Zap. št.

Področje javnega naročanja

Vrsta predmeta

Navedba predmeta (opis)

Vrednost (brez DDV v EUR)

Naziv gospodarskega subjekta (izbrani ponudnik)

1

splošno področje

storitve

Računovodske storitve v obdobju 1. 4. 2018 - 31. 3. 2022

15.000,00

Jolanda Kovačič s.p.

2

splošno področje

storitve

Nadgradnja obstoječe spletne strani + vzdrževanje v obdobju 1.4. 2018 - 31. 3. 2028

13.200,00

Kreativna Pika d.o.o.

3

splošno področje

blago

Mizarski izdelki v okviru projekta DETOX

14.221,34

Franc Cep s.p.

Praznično sejemsko vzdušje v centru Lenarta

Z decembrom se začenja praznično vzdušje, ki se bo do konca meseca vedno bolj stopnjevalo. S 7. in 8. decembrom smo vstopili v praznično obarvane popoldneve in večere tudi na Trgu osvoboditve v Lenartu. Letos poteka že 10. božično – novoletni sejem z lokalno ponudbo pod okriljem Društva za razvoj podeželja Ovtar Slovenskih goric in Razvojne agencije Slovenske gorice, ki ga dopolnjuje bogat spremljevalni glasbeni program, za katerega je poskrbela Občina Lenart.

IMG 20181208 202130

Nov katalog - informacije

VABILO PONUDNIKOM NA OBMOČJU LAS OVTAR K SODELOVANJU V PROMOCIJSKEM KATALOGU

Na Razvojni agenciji Slovenske gorice kot vodilnemu partnerju LAS Ovtar Slovenske gorice se že dlje časa trudimo, da bi na območju LAS spodbujali razvoj podeželja med drugim tudi na področju lokalne ponudbe, samooskrbe in turizma. V ta namen za naše ponudnike pripravljamo posodobljeno izdajo kataloga lokalne ponudbe- zbirke vseh ponudnikov pod skupnim prepoznavnim imenom Ovtarjeva ponudba. Podoben katalog, na katerega je bilo izjemno veliko pozitivnih odzivov, je izšel že leta 2012 (v elektronski verziji ga najdete tudi na teh spletnih podlistkih), zaradi vključitve novih štirih občin v LAS in aktualizacije podatkov pa bi želeli to prakso ponoviti s svežimi informacijami. Večino od vas je v preteklem letu ali dveh že obiskal naš sodelavec, kjer ste lahko izvedeli nekaj stvari o naših aktivnostih, hkrati pa ste izpolnili tudi vprašalnik o svoji dejavnosti. V katalog bi želeli vključiti tudi tiste, ki se zaradi neažurnosti informacij (še) niste znašli na našem seznamu.