Objava dela evidence o evidenčnih naročilih

V skladu z drugim odstavkom 21. člena Zakon o javnem naročanju (Uradni list RS, št. 91/15 in 14/18), Razvojna agencija Slovenske gorice, d.o.o., objavlja del evidence o oddanih evidenčnih naročilih, in sicer seznam tistih evidenčnih naročil, katerih vrednost je enaka ali višja od 10.000 EUR brez DDV in nižja od mejnih vrednosti, ki so določene v prvem odstavku 21. člena ZJN-3:

Zap. št.

Področje javnega naročanja

Vrsta predmeta

Navedba predmeta (opis)

Vrednost (brez DDV v EUR)

Naziv gospodarskega subjekta (izbrani ponudnik)

1

splošno področje

storitve

Računovodske storitve v obdobju 1. 4. 2018 - 31. 3. 2022

15.000,00

Jolanda Kovačič s.p.

2

splošno področje

storitve

Nadgradnja obstoječe spletne strani + vzdrževanje v obdobju 1.4. 2018 - 31. 3. 2028

13.200,00

Kreativna Pika d.o.o.

3

splošno področje

blago

Mizarski izdelki v okviru projekta DETOX

14.221,34

Franc Cep s.p.

Nov katalog - informacije

VABILO PONUDNIKOM NA OBMOČJU LAS OVTAR K SODELOVANJU V PROMOCIJSKEM KATALOGU

Na Razvojni agenciji Slovenske gorice kot vodilnemu partnerju LAS Ovtar Slovenske gorice se že dlje časa trudimo, da bi na območju LAS spodbujali razvoj podeželja med drugim tudi na področju lokalne ponudbe, samooskrbe in turizma. V ta namen za naše ponudnike pripravljamo posodobljeno izdajo kataloga lokalne ponudbe- zbirke vseh ponudnikov pod skupnim prepoznavnim imenom Ovtarjeva ponudba. Podoben katalog, na katerega je bilo izjemno veliko pozitivnih odzivov, je izšel že leta 2012 (v elektronski verziji ga najdete tudi na teh spletnih podlistkih), zaradi vključitve novih štirih občin v LAS in aktualizacije podatkov pa bi želeli to prakso ponoviti s svežimi informacijami. Večino od vas je v preteklem letu ali dveh že obiskal naš sodelavec, kjer ste lahko izvedeli nekaj stvari o naših aktivnostih, hkrati pa ste izpolnili tudi vprašalnik o svoji dejavnosti. V katalog bi želeli vključiti tudi tiste, ki se zaradi neažurnosti informacij (še) niste znašli na našem seznamu.

Praznično sejemsko vzdušje v centru Lenarta

Z decembrom se začenja praznično vzdušje, ki se bo do konca meseca vedno bolj stopnjevalo. S 7. in 8. decembrom smo vstopili v praznično obarvane popoldneve in večere tudi na Trgu osvoboditve v Lenartu. Letos poteka že 10. božično – novoletni sejem z lokalno ponudbo pod okriljem Društva za razvoj podeželja Ovtar Slovenskih goric in Razvojne agencije Slovenske gorice, ki ga dopolnjuje bogat spremljevalni glasbeni program, za katerega je poskrbela Občina Lenart.

IMG 20181208 202130

Lokalne volitve 2018 - oglaševanje v Ovtarjevih novicah

V nedeljo, 18. novembra 2018, bodo redne lokalne volitve, na katerih bodo v vseh občinah izvolili člane občinskih svetov, župane in člane svetov ožjih delov občin. V občinah, kjer prebivajo pripadniki italijanske in madžarske narodne skupnosti ter romske skupnosti, bodo volili tudi predstavnike teh skupnosti v občinski svet.

Objava volilnih oglasov v Ovtarjevih novicah

Oglaševanje v tiskanih medijih in financiranje volilne kampanje določa Zakon o volilni in referendumski kampanji (ZVRK): http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=ZAKO4749

V skladu z zakonom objavljamo pravila za izrabo medijskega prostora:

Vsem kandidatom je omogočena predstavitev; za vse veljajo enaki pogoji za objavljanje propagandnih sporočil. Naročena predvolilna oglasna sporočila z navedbo naročnika bodo objavljena v Ovtarjevih novicah 26. oktobra 2018 v posebej označenem oglasnem prostoru v določenih merah za oglase in po veljavnem ceniku, ki je objavljen spodaj.

Naročniki morajo urediti naročilo oglasa pri Razvojni agenciji Slovenske gorice in ji na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. posredovati oblikovani oglas v kakovosti za tisk najkasneje do 12. oktobra 2018.