Natisni

Nov katalog - informacije

ZAKAJ SE VKLJUČITI V KATALOG OVTARJEVE PONUDBE?

KOGA LAHKO UVRSTIMO V KATALOG?

Sodelujejo lahko ponudniki (vinogradniki, rokodelci, turistične kmetije, ekološke kmetije, pridelovalci živalskih in rastlinskih produktov, pridelovalci medu, ponudniki pekovskih izdelkov, itd.), ki:

Ponudnike, ki ste sodelovali že v prvem Ovtarjevem katalogu, prosimo samo za pregled podatkov iz prejšnjega kataloga in za posredovanje morebitnih aktualnih informacij.

VSI PONUDNIKI izpolnite OBRAZEC ZA OVTARJEV KATALOG - osnovne podatke, predstavitev dejavnosti, itd., za objavo. Ta obrazec posredujete RASG d.o.o. po elektronski pošti (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) ali prinesete osebno. Obrazec naj bo podpisan, hkrati pa pripravite tudi 3-5 fotografij za katalog (tiskana in spletna verzija).

PONUDNIKI, KI ŠE NISTE BILI VKLJUČENI V AKTIVNOSTI RASG/LAS OVTAR poleg Obrazca za Ovtarjev katalog izpolnite še VPRAŠALNIK ZA PONUDNIKE IZDELKOV ter ga posredujete RASG d.o.o. po elektronski pošti (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) ali prinesete osebno. Obrazec naj bo podpisan. Lahko nas tudi pokličete, da se dogovorimo za obisk in spoznavanje vaše dejavnosti na terenu. 

Za vse informacije o sodelovanju smo na voljo na spletnem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na telefonu 041 346 593 (Dani). 

 Zadnji rok za oddajo prijav za vpis v katalog je 10. december 2018. Katalog bi naj bil v tiskani in v spletni različici pripravljen predvidoma spomladi 2019.