Življenje na podeželju tržimo svoje znanje

Nosilec projekta: Izobraževalni center-RASG d.o.o.

V projektu življenje na podeželju – zdrava kuhinja smo odraslim udeležencem želeli razviti sposobnost uporabe, povezovanja in tvornega mišljenja za preudarno odločanje o lastni prehrani, predvsem v smislu zagotavljanja zdravja in posredno s tem obogatiti svojo gostinsko ponudbo.

Kazalnik

Dejansko stanje ob zaključku projekta

Št. partnerjev v projektu

0 partnerjev

Št. novih delovnih mest

0 delovnih mest

Št. izvedenih izobraževanj

1

Št. vključenih udeležencev /gostinci območja LAS

12/30 udeležencev je obogatilo gostinsko ponudbo z načelo zdrave prehrane

Izobraževanje (kuharske delavnice) na temo »zdrava kuhinja« LAS

1/LAS

4 kuharske delavnice:

-        Kombinatorika v prehrani z osnove prehrane (2 delavnici – 8 ur)

-        Delavnica s predavanjem: Pomen zdravega načina prehranjevanja (2 uri), Dietna prehrana s poudarkom na pravilnem kombiniranju živil, zelišč, začimb (3ure).

-        Inovativna kuhinja (4ure), priprava prostorov in pogrinjkov, načini strežbe, zlaganje prtičkov (2uri), kultura prehranjevanja ljudi po sveti (1ura).