PROJEKT FLAGSHIP PRODUCTS

PROJEKT FLAGSHIP PRODUCTS

FP ZIP SI AT poster A3 page 1

je sofinanciran s strani Evropske unije, Evropskega sklada za regionalni razvoj, programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Avstrija 2014-2020.

 

S projektnimi partnerji razvijamo vodilne produkte regije: kruh, med, jabolka, buče, mleko in mineralno/termalno vodo. Gradimo slovensko - avstrijsko sodelovanje pri razvoju nepozabnih turističnih doživetij Slovenskih goric, Podravja, Pomurja in avstrijske Štajerske.

 

AKTIVNOSTI NA PROJEKTU:

Vodilni izdelki Slovenskih goric so se predstavili na sejmu AGRA

V okviru projekta, ki je sofinanciran s strani Evropske unije, Evropskega sklada za regionalni razvoj, programa sodelovanja Interreg V- A Slovenija - Avstrija 2014-2020, je na 56. tradicionalno kmetijsko - živilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni potekala sejemska predstavitev in promocija vodilnih produktov Flagship Products.

Celoten prispevek: Vodilni izdelki Slovenskih goric so se predstavili na sejmu AGRA

 

Okrogla miza: Vodilni produkti – dobri kot kruh in sladki kot med

Okrogla miza z delavnicama v sklopu projekta Flagship products, Interreg V-A SI-AT, je potekala 15. junija 2018 v Hotelu Casino Mond, v Šentilju v Slovenskih goricah. Eden od ciljev v projektu, je ponudnike skozi delavnice usposobiti za uspešno prodajo vodilnih pridelkov, izdelkov in storitev.

Celoten prispevek: Okrogla miza: Vodilni produkti - dobri kot kruh in sladki kot med

 

Objava prispevka v reviji Auf nach Slowenien - Slovenija vabi 6/2018

Objava v reviji Slovenija vabi

 

Na sejmu KOS pripravili gibanco iz breglutenske moke slajeno z medom

Zadnji vikend v maju je na sejmu KOS v okviru projekta Flagship products potekala sejemska predstavitev in promocija vodilnih regijskih produktov s poudarkom na kruhu in medu. V soboto 26. maja 2018 ob 14. uri je Razvojna agencija Slovenske gorice v sodelovanju z Radiem Slovenske gorice v živo izvedla radijsko oddajo o razvoju in promociji ponudbe vodilnih produktov z naslovom Med, kruh in turizem.

Celoten prispevek: Na sejmu KOS pripravili gibanco iz breglutenske moke slajeno z medom

 

Vpliv tradicije na trženje vodilnih produktov Podravja in Pomurja

V Biotermah Mala Nedelja je 12. decembra 2017 v okviru projekta potekala okrogla miza z delavnicama na temo trženja vodilnih produktov, na kateri so sodelovali priznani strokovnjaki. Dogodek, ki ga je organizirala Razvojna agencija Slovenske gorice in ga je povezoval Igor E. Bergant, je bil zanimiv in dobro obiskan.

Sporočilo za medije-Delavnica o vodilnih produktih,Bioterme 12.12.2017 za objavo


FLAGSHIP PRODUCTS na sejmu AGRA

V okviru projekta, ki je sofinanciran s strani Evropske unije, Evropskega sklada za regionalni razvoj, programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Avstrija 2014-2020 je na sejmu AGRA potekala sejemska predstavitev in promocija vodilnih produktov – Flagship Products. 

Celoten prispevek: Flagship Product na sejmu AGRA za spletFlagship Product na sejmu AGRA za splet


Predstavitev projekta FLAGSHIP PRODUCTS na sejmu KOS

Razvojna agencija Slovenske gorice, ki je projektni partner v čezmejnem projektu Flagship Products, je v sodelovanju z Radiem Slovenske gorice izvedla zanimivo predstavitev vodilnih produktov Pomurja in Podravja ter Avstrijske Štajerske na Kmetijsko-obrtniškem sejmu KOS v Lenartu. Vse tri dni sejma sta se na stojnici predstavljala ponudnika Čebelarstvo Zarnec in Družina Senekovič iz Lenarta.

Celoten prispevek: Predstavitev projekta FLAGSHIP PRODUCTS na sejmu KOS za objavo


4. delovno srečanje projektnih partnerjev

Tokrat je delovno srečanje vseh devetih projektnih partnerjev v čezmejnem projektu FLAGSHIP PRODUCTS potekalo v Slovenskih goricah in sicer na Domačiji Firbas v Cogetincih. Pregledali smo dosedanje delo v projektu, ki je sofinanciran s strani Evropske unije, Evropskega sklada za regionalni razvoj, programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Avstrija 2014-2020. Cilj projekta je ustvariti nova partnerstva in turistične produkte ter skupno mreženje na področjih razvoja, marketinga in distribucije tipičnih produktov obmejne regije.

Celoten prispevki:

4. delovno srečanje PP Cerkvenjak za splet4. delovno srečanje PP Cerkvenjak za splet